Slushice-maskine-leje finder du her

Lej en slushice-maskine på Djursland

Søger du slushice-maskine-leje, er du kommet til det rette sted. Hos Djursland Festudlejning har vi alt, du har brug for til din fest.

Vi holder til på Djursland, let tilgængeligt fra både Aarhus og Randers, og du kan både tilkøbe levering eller vælge selv at afhente, afhængigt af hvad der passer dig bedst.

Vi ønsker altid at imødekomme vores kunders ønsker og behov på bedste vis.

Kølige drinks til dine gæster

Holder du fest om sommeren, er det vigtigt med kølige drinks til dine gæster, og her er en slushice-maskine det perfekte indspark. Har du forinden din fest sørget for slushice-maskine-leje, har du lækre drinks, der falder i god jord hos både børn og voksne.

Vi beregner 0,5 liter til alle gæster, og du kan vælge to smagsvarianter pr maskine. Således er der noget for enhver smag, og dine gæster har også mulighed for at kombinere smagene. Vores maskiner kan tilkobles en almindelig stikkontakt.

Prisen på leje af slushice-maskine er 695,- inkl. moms.

Bestil slushice-maskine-leje i dag

Kan du lide idéen om slushice-maskine-leje, er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi tilbyder også andre maskiner og foranstaltninger til fest, og er du i tvivl om, hvilke festlige elementer, der ville spille godt ind til din sammenkomst, giver vi gerne kyndig rådgivning.

Se evt. mere på resten af vores hjemmeside, hvor du også kan se vores priser for de forskellige maskiner og festelementer. Du kan også læse mere om vores hoppeborg til leje.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

slushice-maskine til leje

Mangler du det helt rigtige udstyr til din fest?

Så tøv endelig ikke med at kontakte Djurs Festudlejning. Vores ting er pæne og i orden, eftersom de er synet og forsikret, så det er altid sikkert for dig at handle med os. 

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​
Felter markeret med * skal udfyldes.