Her finder du hoppeborg til leje

Leje af hoppeborg på Djursland

Søger du et sted, hvor du kan leje en hoppeborg til børn? Så læs med her. Hos Djurs Festudlejning er vi eksperter på alt, der med fester at gøre, og vi står naturligvis til rådighed ved hoppeborgsleje. 

Vi tilbyder levering eller afhentning, afhængigt af hvad der passer dig bedst. Vælger du at afhente selv, finder du os på Djursland, nær Aarhus, Randers og Midtjylland.

En hoppeborg efter dit barns ønsker

Vores hoppeborge egner sig til børn under 14 år, og vi har naturligvis noget for ethvert barns smag. Du kan vælge mellem fem forskellige slags hoppeborge hos os:

  • Paw Patrol
  • ​Traktor
  • ​Enhjørning
  • ​Cirkus
  • ​Tiger

Vi har tilmed også trampoliner og en rodeotyr samt -gris.

Vi samler på glade kunder

Vores kunder er vigtige for os, og vi vægter højt at gøre deres hoppeborgsleje til en rigtig god oplevelse. Derfor er vores produkter altid pæne, rengjorte og velfungerende. Vores produkter er af høj kvalitet og altid i god stand, så du ikke står med en ærgerlig overraskelse på festdagen.

Derudover ønsker vi at give vores kunder så god en pris som muligt. Du kan se en oversigt over vores produkter og priser her.

Vil du høre mere om hoppeborgsleje eller vores andre produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at svare på dine spørgsmål samt vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvad den bedste løsning er til lige netop dit barns arrangement.​ Læs mere om vores slushice maskine til leje.

Mangler du det helt rigtige udstyr til din fest?

Så tøv endelig ikke med at kontakte Djurs Festudlejning. Vores ting er pæne og i orden, eftersom de er synet og forsikret, så det er altid sikkert for dig at handle med os. 

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​
Felter markeret med * skal udfyldes.